ANASAYFA GENEL İlahiyatçı -Yazar Faruk Beşer Hoca vefat etti - Faruk Beşer Kimdir?

İlahiyatçı -Yazar Faruk Beşer Hoca vefat etti - Faruk Beşer Kimdir?

İlahiyatçı -Yazar Faruk Beşer Hoca vefat etti - Faruk Beşer Kimdir? Neden Vefat etmiştir? Hastalığı neydi? neden öldü? ne hastalığı vardı? oğlu karısı kim? çocukları kimdir?
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
314
GÖSTERİM
İlahiyatçı -Yazar Faruk Beşer Hoca vefat etti - Faruk Beşer Kimdir?

İslam hukukçusu, ilahiyatçı, ve yazar Prof. Dr. Faruk Beşer, tedavi gördüğü hastanede Hakkın rahmetine kavuştu. Yazarın beyin pıhtısı sebebiyle geçirdiği inme sonrası yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi gördüğü biliniyordu.

Prof. Dr. Faruk Beşer'in vefatı, ailesi tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu. Sosyal medya X platformu üzerinden yapılan paylaşımda, "Faruk Beşer vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Maşukiye Değirmenbaşı Camii'nden (Kartepe/Kocaeli) kaldırılacaktır." ifadeleriyle duyurulan haber, sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Faruk Beşer, İslam hukuku alanındaki değerli çalışmaları ve ilmi katkılarıyla tanınan bir akademisyen olarak biliniyordu. Emekli olduktan sonra da yazıları ve kitapları ile İslami ilimler alanındaki çalışmalarına devam etti. Kendisi aynı zamanda Yeni Şafak gazetesinde de yazılarına devam etmekteydi. Türkiye'de İslam hukuku alanında önemli bir isim olan Prof. Dr. Faruk Beşer, vefatıyla İslam ilim dünyasında derin bir boşluk bıraktı.

Faruk Beşer'in ilmi mirası, öğrencileri ve sevenleri tarafından daima hatırlanacak ve gelecek kuşaklara aktarılacaktır. Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve İslam dünyasına başsağlığı dileriz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'tan Türkiye'ye İlk: Organik Propolis Tozu Üretimi Yapıldı!

Sivas'tan Türkiye'ye İlk: Organik Propolis Tozu Üretimi Yapıldı!