ANASAYFA GÜNDEM Sivas'tan Türkiye'ye İlk kez Organik Üretim!

Sivas'tan Türkiye'ye İlk kez Organik Üretim!

Sivas'tan Türkiye'ye İlk kez Organik Üretim! Sivas'tan Türkiye'ye İlk: Organik Propolis Tozu Üretimi Yapıldı! Sivas'ın Tozanlı Vadisi'nde üretilen organik ham propolisin Türkiye'de ilk defa özüt toz haline getirilerek elde edildi.
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
230
GÖSTERİM
Sivas'tan Türkiye'ye İlk kez Organik Üretim!

Sivas'tan Türkiye'ye İlk: Organik Propolis Tozu Üretimi Yapıldı!

Sivas'ın Tozanlı Vadisi'nde üretilen organik ham propolisin Türkiye'de ilk defa özüt toz haline getirilerek elde edildi.

Engür Organik Bal ve Arı Ürünleri firması tarafından üretilen bu benzersiz ürünün tanıtımı, Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ve diğer il protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ürünü üreten firma sahibi Turan Ceylan'ı tebrik eden Vali Şimşek, "Tozanlı Vadisi, yüksek rakımlı yaylaları, el değmemiş tabiatı ve çeşitli çiçeklerle dolu zengin florasıyla üreticilere eşsiz fırsatlar sunuyor. Bu organik propolis tozu, yöresel zenginliklerimizin değerlendirilmesi ve Türkiye'de bir ilki başarma adına önemli bir adım" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Doğu Ekspresi'nde Masalsı Yolculuk: Biletler 8 Bin TL! Sivas'tan da Geçiyor!

Doğu Ekspresi'nde Masalsı Yolculuk: Biletler 8 Bin TL! Sivas'tan da Geçiyor!