ANASAYFA BİYOGRAFİLER BBP Sivas Belediye Başkanı Adayı: Cengiz Görgen Kimdir?

BBP Sivas Belediye Başkanı Adayı: Cengiz Görgen Kimdir?

Cengiz Görgen Kimdir? BBP Sivas Belediye Başkanı Adayı Görgen, kaç yaşındadır? Mesleği nedir? nerelidir? Evli midir? Hangi partiden aday? biyografisi, eşi çocukları ve daha fazlası..
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
146
GÖSTERİM
BBP Sivas Belediye Başkanı Adayı: Cengiz Görgen Kimdir?

Cengiz Görgen: Ticaret ve Siyasette Öne Çıkan İsim

1976 doğumlu iş insanı Cengiz Görgen Kimdir?  Hem ticaret hem de siyasette öne çıkan bir isim olarak bilinir. Eğitim hayatına Sivas'ta başlayan Görgen, ilköğretim, lise ve üniversite eğitimini memleketi Sivas'ta tamamladı. Sağlam Çelik aile firmasında çelik yapı ve inşaat işleriyle uğraşan Görgen, 1961 yılında başladığı ticaret hayatına şu anda 70-80 kişilik bir ekiple devam etmektedir.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nda çeşitli kurullarda aktif görevler üstlenen Cengiz Görgen, aynı zamanda Demirdağ OSB'nin mütevelli heyetinde de Sivas'a hizmet etmektedir. 2000 yılından beri siyasetle ilgilenen Görgen, geçmişte BBP İl Başkanlığı'nda önemli görevlerde bulunmuştur.

Sivas Belediyesi'nin çeşitli projelerinde başarılı ihalelere imza atan Görgen, belediyenin farklı birimleriyle yakın iş birliği içinde çalışarak Sivas'ın sorunlarını yakından tanımaktadır.

Cengiz Görgen, Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas İl Teşkilatı'nda partililer tarafından en güçlü Sivas Belediye Başkanı adayı olarak görülmektedir. Görgen, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB'den Okulların İkinci Dönem Açılmayabilir İddialarına Açıklama Geldi

MEB'den Okulların İkinci Dönem Açılmayabilir İddialarına Açıklama Geldi