ANASAYFA SİVAS HABERLERİ Sivas'ta Tamirhane Yangını: Maddi Hasar, Can Kaybı Yok

Sivas'ta Tamirhane Yangını: Maddi Hasar, Can Kaybı Yok

Sivas Merkez'de bulunan Sultanşehir Sanayi Sitesi'nde Yasin ALTAY ve Muhsin ALYAY'a ait bir tamirhanede (Altay Oto) meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
221
GÖSTERİM
Sivas'ta Tamirhane Yangını: Maddi Hasar, Can Kaybı Yok

Sivas'ta Tamirhane Yangını: Maddi Hasar, Can Kaybı Yok

Sivas Merkez'de bulunan Sultanşehir Sanayi Sitesi'nde Yasin ALTAY ve Muhsin ALYAY'a ait bir tamirhanede (Altay Oto) meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Sobadan çıktığı tahmin edilen yangın, çatı katında bulunan otomobil parçalarını etkiledi ve iş yerinde maddi hasara yol açtı.

Olay, dumanların yükselmesiyle fark edildi, vatandaşlar tarafından hemen itfaiye ekiplerine ihbar yapıldı. İtfaiye ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaşarak yangına müdahalede bulundu ve diğer iş yerlerine sıçramadan kontrol altına aldı. Yangın sonucunda yaralanan olmazken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Sivas'ta meydana gelen yangın sonrasında, itfaiye ekiplerinin etkili çalışması sayesinde can kaybı yaşanmamış ve yangın kontrol altına alınarak diğer iş yerlerine sıçramadan söndürülmüştür.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tır Şöförü Kalp Krizi Geçirdi

Tır Şöförü Kalp Krizi Geçirdi