ANASAYFA ULAŞ HABER Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Muhteşem Resim Sergisi

Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Muhteşem Resim Sergisi

Sivas'ın Ulaş ilçesinde, Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan etkileyici bir resim sergisi düzenlendi. Kaymakam Emre Zafer açılış yaptı.
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
284
GÖSTERİM
Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Muhteşem Resim Sergisi

Sivas'ın Ulaş ilçesinde, Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan etkileyici bir resim sergisi düzenlendi. Kaymakam Emre Zafer'in açılışını gerçekleştirdiği sergide, öğrencilerin akrilik boya çalışmaları sanatseverlerle buluştu. Zafer, serginin açılışında güzel sanatların önemine vurgu yaparak öğrencileri takdir etti. Sergiye, İlçe Milli Eğitim Müdürü, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi.

Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi görsel sanatlar öğretmenleri danışmanlığında hazırlanan resim sergisi, öğrencilerin akrilik boya çalışmalarından oluşuyor. Kaymakam Emre Zafer, serginin açılışında öğrencilerin eserlerini tek tek inceledi ve gösterdikleri sanatsal yetenekten dolayı tebrik etti. Açılış töreninde öğrencilerle bir araya gelen Emre Zafer, gitar eşliğinde öğrencilere eşlik ederek güzel sanatların önemine dikkat çekti.

Sergi açılışına katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler, Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin sanatsal yeteneklerine hayran kaldı. Bu tür etkinliklerin öğrencilerin sanatsal gelişimine katkı sağladığına vurgu yapılırken, öğrencilerin emeklerine ve öğretmenlerinin rehberliğine teşekkür edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta Yaşanan Trafik Kazasında Sürücü Tarlaya Uçtu, Hafif Yaralı Kurtuldu

Sivas'ta Yaşanan Trafik Kazasında Sürücü Tarlaya Uçtu, Hafif Yaralı Kurtuldu