ANASAYFA GENEL Esra Tokelli, MasterChef All Star’da Zaferle Taçlandı: Balıkesir’in Gururu Oldu

Esra Tokelli, MasterChef All Star’da Zaferle Taçlandı: Balıkesir’in Gururu Oldu

Esra Tokelli, MasterChef All Star’da Zaferle Taçlandı: Balıkesir’in Gururu Oldu, Master Chef All Star Şampiyonu Balıkesir'li Esra Oldu. Balıkesirli Şampiyon Esra Tokelli Kimdir?
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
537
GÖSTERİM
Esra Tokelli, MasterChef All Star’da Zaferle Taçlandı: Balıkesir’in Gururu Oldu

Esra Tokelli, MasterChef All Star’da Zaferle Taçlandı: Balıkesir’in Gururu Oldu!

MasterChef All Star'ın uzun soluklu mücadelesinde başarıya ulaşan Esra Tokelli, bugün canlı yayında sergilediği muazzam performansla şampiyonluk kupasını kucakladı. Finalde rakibi Tahsin Küçük'ü geride bırakan Tokelli, eleme potasına en çok giren ve her seferinde çıkarak rekor kıran isim olarak tarihe geçti. Aynı zamanda Balıkesirli olan Manyas'lı Tokelli, gastronomi eğitimi almayan ve profesyonel mutfaklarda çalışmamış bir yarışmacı olarak öne çıktı.

Esra Tokelli'nin başarısı, altı aylık bir maratonun ardından geldi. Gastronomi dünyasının zorlu yarışında birçok rakibini eleyerek finale çıkan Tokelli, hayallerine ulaşmak için çabalayan kadınları temsil ettiğini ifade etmişti. Finalde 3 yemekle toplamda 69,5 puan alarak şampiyonluğa ulaşan Tokelli, rakibini 3 puan geride bıraktı.

Tokelli, 2020 yılında MasterChef'te istediği sonucu elde edemese de, bu kez tüm beklentileri aştı ve MasterChef All Star'da unutulmaz bir zafer elde etti. Her zaman kadınlar adına mücadele ettiğini vurgulayan Tokelli, sadece kendisinin değil, Balıkesirli Şampiyon Esra Tokelli hemşehrilerinin ve destekleyen kadınların da gururu oldu. MasterChef All Star zaferiyle, Esra Tokelli adını gastronomi tarihine altın harflerle yazdırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Regaip Kandili Resimli Mesajları 2024

Regaip Kandili Resimli Mesajları 2024