ANASAYFA SİVAS HABERLERİ Masalsı Yolculuk Sivas'tan geçiyor...

Masalsı Yolculuk Sivas'tan geçiyor...

Doğu Ekspresi'nde Masalsı Yolculuk: Biletler 8 Bin TL! Sivas'tan da Geçiyor! Kars’tan Ankara’ya eşsiz manzaralar eşliğinde yapılan yaklaşık 24 saatlik Doğu Ekspresi yolculukları, hem yerli hem de yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor.
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
179
GÖSTERİM
Masalsı Yolculuk Sivas'tan geçiyor...

Doğu Ekspresi'nde Masalsı Yolculuk: Biletler 8 Bin TL! Sivas'tan da Geçiyor!

Kars’tan Ankara’ya eşsiz manzaralar eşliğinde yapılan yaklaşık 24 saatlik Doğu Ekspresi yolculukları, hem yerli hem de yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor. Soğuk kış günlerinde dolup taşan tren, muazzam manzaralar sunarak, seyahat edenlere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Kars’ı Gezmeye Gelenler Büyülendi!

Tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Kars, Çıldır Gölü'nde buz üstünde atlı kızak keyfi ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan 40 kapılı kent Ani Ören Yeri gibi turistik cazibelerle ziyaretçilerini büyülüyor. Sarıkamış’ta kış sporlarına olanak sağlayan bembeyaz bir ortamda kayak yapma şansı da sunan Doğu Ekspresi, yöresel lezzetleri tadarak kısa bir tatilin ardından Ankara’ya dönme fırsatı sağlıyor.

8 Bin TL’lik Bilet Fırsatıyla Masalsı Yolculuk!

Biletlere yoğun talep olduğu belirtilen Doğu Ekspresi seferleri, kış aylarında özellikle romantik bir atmosfer arayan çiftler ve farklı bir tatil deneyimi yaşamak isteyen gezginler tarafından tercih ediliyor. Ancak bu masalsı yolculuk biraz pahalı olabilir. Bilet fiyatları 8 Bin TL’ye kadar çıkabiliyor. Bu durum, trenle seyahat etmek isteyenleri bir hayli düşündürüyor.

Doğu Ekspresi Seferleri Sivas’tan da Geçiyor!

Sivaslılar da Doğu Ekspresi'nin büyülü atmosferinden nasibini alıyor. Bu unutulmaz tren yolculuğu, Sivas üzerinden geçerek Ankara'ya kadar devam ediyor. Türkiye'nin farklı bölgelerinden binlerce kişi, Doğu Ekspresi ile ülkenin doğal güzelliklerini keşfetme fırsatını değerlendiriyor. Bu eşsiz yolculuk, kışın soğuk havasına rağmen sıcak bir hikaye sunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gölova Tanıtım Rehberi

Gölova Tanıtım Rehberi